Zonadvies.

Bij uw eerste bezoek aan één van onze zonnestudio’s verzorgen onze professionele zonneconsulenten een gratis huidanalyse. .

Door middel van het invullen van een vragenlijst op de speciaal daarvoor bestemde IPad, kunnen zij bepalen wat jouw huidtype is en een persoonlijk zonadvies opstellen. Op basis van deze analyse en de geldende zonnebankregels adviseren zij het aantal zonminuten en welke zonnebank het beste bij uw huidtype past. Samen met u wordt er gekeken welke zonnebank het beste past bij uw persoonlijke wensen.

Touch ID
Met de Touch ID kunnen wij gemakkelijk uw gegevens opzoeken in het systeem en hebben wij inzicht in uw zongeschiedenis. Wij kunnen dan op deze manier u een persoonlijk zonadvies geven en u hiermee begeleiden. Hoe beter wij u kunnen adviseren, hoe beter het bruiningsresultaat zal zijn.

Ook bestaat er de mogelijkheid om zontegoed op uw account te storten die u desgewenst gemakkelijk met uw vingerafdruk kunt betalen.
Bij opwaarderen van €100,00 ontvangt u 10% extra zontegoed gratis.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden over onze opwaardeeracties of andere aanbiedingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

 

Verantwoord Zonnen.

‘’Zon met mate en zorg dat u niet verbrandt!’’ dat is de regel voor verantwoord zonnen. In de buitenzon kunnen we niet controleren hoeveel Uv-licht er op de huid komt, met de binnenzon kunnen we dat wel.

Daarom zien wij erop toe dat alle regels van verantwoord zonnen worden nageleefd. Al onze zonnebanken voldoen aan de Europese norm en geven niet meer ultraviolette straling dan 0,3W/m².
Ook is het wettelijk niet toegestaan voor jongeren onder de 18 jaar gebruik te maken van professionele zonnebanken.
Jongeren onder de 18 jaar worden daarom geweigerd en bij twijfel kan om legitimatie worden gevraagd.
In onze moderne studio’s bent u verzekerd van een professionele begeleiding en kunnen onze gecertificeerde zonneconsulenten alle vragen beantwoorden zodat u veilig en verantwoord kunt zonnen. Onder de zonnebank maar natuurlijk ook voor advies in de buitenzon, kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

Vitamine D
Zonlicht is de enige bron die zorgt dat het lichaam Vitamine D kan aanmaken. Het lichaam reageert op de Uv-straling en maakt naast pigment, zelf vitamine D3 aan. Er zit daarbij geen verschil tussen de lampen van de zonnebank en de buitenzon behalve dat er in de zonnebank de schadelijke Uv-straling eruit wordt gefilterd.
Vitamine D is goed voor een heleboel processen in je lichaam. Vitamine D zorgt in eerste instantie voor het behoud van sterke botten doordat calcium beter door het lichaam wordt opgenomen, het herstel en onderhoud van je DNA en bevordert het immuunsysteem waardoor de kans op griep of vermoeidheid wordt verminderd.
Voor informatie over de gevolgen van Vitamine D tekort kunt u altijd vragen stellen aan een van onze zonneconsulentes.

Voordelen van zonnen
Naast een mooie bruine kleur heeft zonlicht of een bezoek aan de zonnestudio ook een positief effect op de gezondheid. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
• positieve werking op de botten
• verbetering van het calciumgehalte
• voorkomen van osteoporose
• stimulering van het immuunsysteem
• bevordering van het lichamelijke en geestelijke prestatievermogen
• vermindering van depressies
• verlaging van de cholesterolspiegel
• versterking van het hart-kringloop-systeem
• verhindering van ongewone groei van cellen
• verlagende werking van de bloeddruk
• activering van geluk hormonen
• verbetering van de algemene gezondheid