Met de nieuwe Fusion Technology worden Activating Ligt en Beauty Light voor het eerst gecombineerd. Blue Activating Light LED’s bereiden de huid voor op het zonnen en intensiveert de bruiningsresultaten. Rode Beauty Light LED’s verzorgen de huid tijdens het zonnen en maken de bruining nog intenser. Het samenspel van de twee gecoördineerde lichtspectra maakt een bijzonder intensieve en mooie bruining mogelijk.

Gelijkmatige verkoeling

Van top tot teen.

3-zone ventilatie
Wereldwijd uniek: 3-zone automatische ventilatie. Lichaams- en gezichtsventilatie kunnen afzonderlijk geregeld worden.

Surround Cooling
Zorgt voor een gelijkmatige luchtstroom, die doet denken aan een koele zeebries. Daarbij is Surround Cooling stiller dan ooit.

Climatronic Plus
Comfort temperatuur met krachtige airconditioning en verwarming. In de gesloten binnenruimte wordt de gewenste temperatuur snel bereikt en constant gehouden.

1UV-Technology
Prestige Fusion maakt gebruik van de nieuwste UV- en lichttechnologieën voor een ongeëvenaarde bruiningservaring. UVA LED’s van Ergoline maken dankzij een speciaal ontwikkeld reflectorsysteem een bijzonder intensieve en direct zichtbare bruining in het gezicht en op de schouders mogelijk. Spaghetti-lampen vullen het lichtspectrum aan met UVB om een indirecte bruining op te bouwen. Met de LED technologie blijft het bruiningsvermogen altijd constant en in plaats van individuele “hotspots” is er een gelijkmatig intense bruining. Het UV-spectrum wordt aangevuld door het samenspel van blauw en rood licht („Fusion Technology“). Blue Activating Light LED’s bereiden de huid voor op het zonnen en verbeteren de direct zichtbare bruiningsresultaten. Red Beauty Light LED’s verzorgen de huid tijdens het zonnen en intensiveren de bruining nog meer. Voor een bijzonder intense en mooie bruining.­­ Met twee verschillende lampen zet de Prestige Fusion individuele accenten. Bij Blue UV wordt speciale aandacht besteed aan een direct zichtbare bruining op het lichaam. Als hybride versie wordt de huid extra verzorgd met Smartsun lampen. Dankzij de dynamische voorschakelapparaten (“Dynamic Performance”) is een bruiningsresultaat van 100 % altijd gegarandeerd. Met Personal Sunstyle kunt u kiezen uit drie individuele bruiningsprogramma’s – van zacht tot intensief. Zo krijgt iedereen zijn persoonlijke gewenste teint. 196 UVA-LEDs 52 lampen met Dynamic Performance Als Blue UV- of Hybrid-variant Fusion Light Technology UV-intensiteit naar keuze
2Beauty Light

Angst voor rimpels en vroegtijdige huidveroudering is de grootste belemmering voor het gebruik van zonnebanken. Daarom is bijzondere aandacht besteed aan de verbetering van de huidverzorging. De consequente verdere ontwikkeling van de Beauty Light LED-technologie maakt dankzij het nieuwe reflectorsysteem een duidelijk homogenere verdeling van het licht mogelijk. De krachtige LED’s garanderen een effectieve huidverzorging van gezicht, decolleté, schouders en lichaam. Tegelijkertijd stimuleren de rode LED’s de zuurstofproductie in de huid, wat het zonnen extra ondersteunt, bij hetzelfde UV-vermogen. Voor een stralende teint en een fluweelzachte huid.

 • 115 Beauty Light LEDs
 • Beauty Light Complete
 • Intensieve huidverzorging
 • Verbeterde zuurstoftoevoer
3Activating Light

De blauwe Activating Light LED’s activeren de huid en verbeteren de direct zichtbare bruining. In het laatste decennium heeft lichtonderzoek bevindingen opgeleverd die niemand voor mogelijk had gehouden. Blauw licht, bijvoorbeeld, is van groot belang voor de chronobiologische aanpassing van de mens aan het tijdstip van de dag. Het activeert het organisme, heeft vitaliserende eigenschappen en verhoogt de prestaties. In de huid werkt het als een geleider die ervoor zorgt dat de afzonderlijke lichtreacties op een gecoördineerde manier verlopen. Blauw signaleert de aanwezigheid van zonlicht aan de cellen en brengt zo een snellere bruiningsreactie op gang. Met dezelfde UV-dosis wordt de directe bruining zichtbaar intenser.

 • 97 Activating Light LEDs
 • Patent aangevraagd (CH)
 • Activerend effect van blauw licht
 • Voorbereiding van de huid
4Comfort

Natuurlijk is de Prestige Fusion standaard uitgerust met alle comfortfuncties die pure ontspanning garanderen. Zo wordt zonnebaden een rustgevende korte vakantie. De wellness-uitrusting met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic Plus en Cinematic sound system inclusief Bluetooth ® biedt luxe op het hoogste niveau. Alle wellness-instellingen kunnen vóór het zonnen op het Exterior Touch Display worden ingesteld en met NFC Connect op een klantenkaart met NFC-chip worden opgeslagen. Als de chip bij het volgende bezoek voor het NFC-veld wordt gehouden, wordt de Prestige Fusion automatisch ingesteld op de persoonlijke voorkeuren.

 • Standaard volledig uitgerust
 • Cinematic Sound mit Bluetooth®
 • 3-zone ventilatie met Climatronic Plus
 • NFC Connect / Personal Comfort
 • Multi Relax ligvlak
 • Aqua Fresh & Aroma
5Bediening

De Electronic Voice Assistant (E.V.A.), waarvoor een patent (CH) is aangevraagd, maakt het voor het eerst mogelijk de zonnebank met spraakcommando’s te bedienen. De stembesturing kan met één klik worden geactiveerd via het grote buitendisplay. Een videohandleiding legt de eenvoudige bediening uit. Natuurlijk biedt de Prestige Fusion nog steeds een intuïtieve bediening met grote touchscreen. De intelligente menunavigatie met grote picotgrammen is gebouwd als een smartphone. Wanneer het zonnen begint, schakelt het display over naar de zwart-wit modus, wat de leesbaarheid aanzienlijk verbetert, ongeacht de gebruikte UV-beschermend brilletje.

 • Electronic Voice Assistant (E.V.A.)
 • 10” Exterior Touch Display
 • 7” Interior Touch Display
 • Videos & Tutorials
 • Voice Guide