De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

Prestige 1600

Nieuwe Highlight in de studio! De onderhoudsvriendelijke Silverpearl hoogglans lak en het opvallende lichtontwerp maken direct indruk. De LED licht show van de Prestige 1600 biedt meer dan 200 briljante kleuren en animaties voor vrijwel onbeperkt maatwerk. De 10 nieuwe kleurprogramma's alsmede de rode verlichting aan de binnenkant zijn speciaal op de lakering en het lichtspectrum van de Prestige 1600 afgestemd.
Perfecte bruining zonder compromis! De smartsun PLUS-lampen bouwen pigment op en in combinatie met de Trend UV-lampen wordt een direct zichtbare en lang behoudende bruine kleur op het lichaam bereikt. Dynamische elektronische voorschakelunits garanderen altijd 100% vermogen. In het gezichtbereik maken vier Ultra Perfomance Plus gezichtsbruiners met nieuwe smartsun UVB-spaghettilampen een 0,3 geoptimeerde bruiningsresultaat mogelijk. De geactiveerde roodlicht spectra van de Hybrid Performance verbeteren de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid en ondersteunen daardoor het bruiningsproces.
Door eenvoudige bediening de gewenste beauty bruining! Elke gebruiker kan uit 3 programma's zijn gewenste bruiningsresultaat uitzoeken. Het maakt niet uit of men een lichte teint wil of een direct zichtbare diepbruine kleur: met de Personal Sunstyle is de Prestige 1600 de perfecte zonnebank. Zoals altijd kunnen de gezichtsbruiners tijdens de zonsessie in intensiteit aangepast of volledig uitgeschakeld worden. Daardoor is ook een UV-vrij gebruik van het Beauty Light in het gezichtsbereik mogelijk. Hiermee trekt u geheel nieuwe doelgroepen aan!
Inclusief huidverzorging. De combinatie van UV-licht en Beauty Light maakt het mogelijk om een bijzonder mooie bruine kleur en een verzorgde huid te krijgen. Door de speciale Beauty Light LEDs krijgen het gezicht en het decolleté een zachte huid en een frisse teint. De, met behulp van lichtbiologen ontwikkelde roodlichtspectrum, is speciaal op de biologische reactiespectra van de huid afgestemd en de computerberekende geometrie van de reflectoren garandeert een gelijkmatige verdeling van het licht op het gezicht en het decolleté. Op het lichaam zorgen de Beauty Light Smartsun lampen voor een bijzonder aangenaam gevoel op de huid.
Wellness rondom! De comfortuitrusting met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic en 3D-sound biedt luxe op het hoogste niveau. Gezamenlijke wellness-instellingen kunnen voor de zonsessie in het Control Center ingesteld worden en met NFC Connect op de klantenkaart opgeslagen worden. Als de chip van deze klantenkaart bij het eerstvolgende bezoek voor het NFC-veld wordt gehouden, is de zonnebank automatisch ingesteld met alle voorkeuren van de betreffende klant. Gaan liggen, ogen sluiten en ontspannen – iedere gebruiker kan automatisch en direct genieten van zijn favoriete zonsessie. Geheel nieuw is de Bluetooth aansluiting! Hiermee kan iedereen zijn eigen favoriete muziek van zijn eigen smartphone overzetten op het 3D-Sound-System. De bediening tijdens het zonnen is heel eenvoudig uit te voeren via het comfortabele Smart Control bedieningspaneel.Het grote display toont de huidige titel en met de plus- en mintoetsen gaat u direct door naar het volgende of vorige nummer. Dit kan alleen bij Ergoline! Als alternatief kunnen de mobiele telefoon en de MP3-speler natuurlijk ook met de in de zonnebank geïntegreerde audiokabel worden aangesloten.
Eenvoudiger kan het niet! Onderhoudsvriendelijke materialen en de nieuwe service-verlichting in de zonnebank, maken het reinigen voor het studiopersoneel veel eenvoudiger. De gemakkelijk in het Control Center te bedienen Professional Set-up Manager biedt een omvangrijk en vanzelfsprekende totaalbediening. Het maakt niet uit of men kiest voor LED-light show of aanpassing van de airconditioning en ventilatie, alle instellingen kunnen eenvoudig gekozen worden. En met NFC Connect kunt u de volledige configuratie in enkele seconden op andere zonnebanken (met NFC connect) overbrengen. Een andere highlight is het intuïtieve en comfortabele Smart Control glazen bedieningspaneel met groot display. Eenvoudig de gewenste functie kiezen en met plus en min aanpassen. Zo eenvoudig is het! Tijdens de bediening worden de Beauty Light LEDs in intensiteit automatisch gedimd, zo dat het display nog beter leesbaar is.
Eenvoudig energie besparen! Dynamische voorschakelunits, efficiënte LED verlichting en een intelligente ventilatie-afloop garanderen een hoge energie-efficiëntie. Met Eco Tech kunt u verdere energiebesparende instellingen doorvoeren. Het maakt niet uit of het reducering van het UV-vermogen, het verlagen van de effectieve verlichting, intelligente timerfuncties of deactivering van de Climatronic of de verwarming betreft. U bepaalt, hoeveel energie u besparen wilt.
Zonnebank Prestige 1600
Zonnebank Prestige 1600
Zonnebank Prestige 1600
Zonnebank Prestige 1600
Zonnebank Prestige 1600