De Ergoline Prestige 1100 staat garant voor een intens bruine teint. De 52 UV-lampen zorgen samen met 4 Ultra Performance-hogedruk units, 3 extra UV-B spaghettilampen en 2 krachtige schouder bruiners met Ultra Performance technologie voor de ultieme zonnebank ervaring.

Ook aan comfort is gedacht, waardoor een zon sessie onder de Ergoline Prestige 1100-S een heerlijke ervaring is.

Prestige 1100

Zonnen onder de Ergoline Prestige 1100 is een heerlijk comfortabele ervaring. Climatronic Plus en de transparante acrylschermen aan het hoofd- en voeteneinde zorgen ervoor dat de door u gewenste temperatuur sneller bereikt wordt én constant blijft. Met het 3D-Sound-systeem geniet u van uw eigen muziek in uitstekende geluidskwaliteit.
Bediening van de Ergoline Prestige 1100 is eenvoudig dankzij de bedienings- cockpit met duidelijke symbolen en begeleidende Voice Guide.
Deze zonnebank is uitgerust met climatronic Plus, een systeem waarmee de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt wordt en vervolgens gedurende de volledige bruiningscyclus constant wordt gehouden. De 3D-Sound-systeem zorgt voor een perfect individueel muziekgenot. Dankzij de innovatieve bedieningscockpit met duidelijke symbolen en gesproken informatie bent u in staat het apparaat zelf eenvoudig te bedienen.
Het topmodel in de collectie van Ergoline1100s. Ergoline Prestige 1100-S is het meest extreme in de meest positieve zin. 52 UV-lampen zorgen voor een intense body tan, met de nieuwe Gezichtsbuiner systeem met 4 Ultra Performance Plus hogedruk-eenheden, waaronder 3 extra UV-B-spaghetti-lampen; aangevuld met 2 krachtige hogedruk schouderbruiners met Ultra Performance-technologie. Deze zonnecombinatie is voorzien van: 52 x dynamic power 160 / 200 Watt lampen, 4 x 520 Watt Gezichtsbruiners en 2 x 240 Watt schouderbruiners,airco, Voorgevormde acrylplaat, voice soundsysteem iPod mp3 gesloten bruinings tunnel.