Prestige 1400 Rainbow Performance

 

Prestige 1400 Rainbow Performance

Deze zonnebank is voor de verwende 1100 en 1400 zonners die puur voor het ultieme resultaat gaan. Buiten dat deze zonnebank uitgevoerd is met 4 verschillende kleuren lampen met hun specifieke eigenschappen zorgen deze lampen voor een diepere bruining waardoor de bruine kleur langer behoudt.
Kleurentherapie specificatie: Blauw licht POSITIEVE ENERGIE “harmonie en tevredenheid”. Blauw licht vitaliseert het uiterlijk van de huid en heeft een antibacterieel en ontstekingsremmend effect. Daarnaast stimuleert dit licht de zuurstofbalans.
Groen licht WELLNESS “kalmerend en ontspannend”. Groen licht verzacht en regenereert de huid en zorgt voor verlichting van pigment- en ouderdomsvlekken.
Rood licht BEAUTY ‘’vitaliteit en energie” voor een goed verzorgde, mooie en gladde huid. Rood licht zorgt voor een balancerend en verstevigend effect. Het stimuleert de productie van collageen
Geel licht ZON ‘’vreugde en geluksgevoelens”. Geel licht zorgt voor vreugde en stimuleert met name de aanmaak van extra Vitamine D. De Ergoline Prestige 1400 Rainbow Performance is geschikt voor de gevorderde zonner.

Tot 20 minuten € 18,00 (€1,10 per extra minuut)