Ergoline Esprit 770-S

De Ergoline Esprit 770-S heeft duidelijke rondingen en kleuren.
Deze zijn gecombineerd met een aura van Mood Lights.
Die geven dit model dan een onmiskenbare look.
Alle modellen zijn uitgerust met innovatieve Dynamic Power Technology.
Die tot 117,1 kJ / min levert.

Het Optimized Performance concept is een nieuwe functie die u in elk model van deze serie vindt.

  • Gemodificeerde UV-lampen met lage druk op het lichaam
  • Ultra Performance Plus Technology met glazen reflectoren
  • inclusief extra 25 Watt lage-druk UV-B lampen
  • Gespecialiseerde filters op het gezicht, die geven u een nog lekkerder zonnebloemresultaat.
  • deze filters voldoen aan de 0,3 W / m² standaard 

Kijk ook eens bij: Verantwoord zonnen

Esprit 770-S

De zeer trendy Esprit, nodigt u uit tot een bijzonder ontspannende zonnebankervaring met het brede en ergonomisch gevormde Multi Relax-ligvlak. De innovatieve bedienings- cockpit met grote lichtsymbolen, maakt de bediening van alle functies bijzonder eenvoudig. De schouder bruiners met efficiënte Ultra Performance-technologie zorgen voor een perfecte bruine teint van het hele lichaam. Warm of koud: met Climatronic is de individuele comfort-temperatuur slechts een kwestie van de juiste instelling. De Aqua Fresh & Aroma-functie verfrist en visualiseert. Het nieuwe 3D-Sound-systeem met subwoofer, MP3-dock-in en SD-card-slot tovert de bruiningstunnel om in een concertzaal met een geheel individueel muziekprogramma.
Voor de middelmatige tot gevorderde gebruiker is de Ergoline esprit 770 het meest geschikt. Maar ook de gevorderde bruiner kan hier een diepbruine kleur behalen. Deze geavanceerde zonnebank is voorzien van 48 lampen 4 gezichtsbruiners 2 uvb spaghettilampen. Onder de Ergoline esprit 770S kunt u heerlijk en comfortabel zonnen, eenvoudig in gebruik. De zonnebank is voorzien van een glazen bedieningspaneel met een grote display, u kiest de gewenste functie en met de plus en min toets kunt u de gewenste functie in stellen.
48 avandced preformance technologie uv lampen van 160/200 watt 4 gezichtsbruiners 520W met ultra performance-plus-technologieen met extra UV-B spaghetti lampen Nekbruiners 3D-sound-systeem met mp3-dock-in en SD-card slot Innovatieve bediening dankzij multifunctionele greep en -Voice-guide-ondersteuning climatronic comfort cooling en aqua fresh & aroma voorgevormde acrylplaat helder verlichte bruinings tunnel Kleur: Candy Orange
Esprit 770-S
Esprit 770-S
Esprit 770-S
Esprit 770-S
Esprit 770-S
Esprit 770-S
Esprit 770-S